Nebudete za blbce
Většina stránek se ztrapňuje nechutnou angličtinou. Nebuďte jednou z nich.
Ať už máte výrobní firmu, online obchod nebo třeba pornostránky, hnusná angličtina zničí všechen dobrý dojem.
Tak jste si vytvořili českou stránku. Máte na ni dobrý obsah a dokonce i pěkně vypadá. Pak by si člověk řekl, že už není co dodat. Zapomněl by ale na jednu důležitou věc: dobrou anglickou verzi.
V tomhle momentě většina stránek udělá obrovskou chybu, protože anglická verze je snad ještě důležitější, než ta česká.
Miliardy nových návštěvníků
Anglicky mluví miliardy lidí. Nenechte je uniknout.
Je pravda, že vám tu miliardu nijak nezaručím. Ale je dobré se na ně dobře připravit. Aspoň pro jistotu.
Univerzita Tomáše Bati byla v roce 2014 mým prvním klientem, a mým klientem zůstávají i nadále. Během mé účasti na překladech jsem Technologické fakultě umožnil publikaci článků v časopisech jako LWT - Food Science and Technology, Journal of Cereal Science a Journal of Texture Studies.
Prestižní image
Chcete vypadat líp než ostatní? Už víte jak.
Žádný z článků, na kterých jsem pracoval, nebyl nikdy vrácen z jazykových důvodů.
Univerzita Tomáše Bati byla v roce 2014 mým prvním klientem, a mým klientem zůstávají i nadále. Během mé účasti na překladech jsem Technologické fakultě umožnil publikaci článků v časopisech jako LWT - Food Science and Technology, Journal of Cereal Science a Journal of Texture Studies.
These bitches can't handle me.
Iva Burešová
Ředitelka ústavu technologie potravin